Paste cu Vinete,Masline si Sos de Rosii

de Alina26 in Paste, 24 Iul 2014 | 3403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g pasta
  • 1 vanata mare
  • 100g masline negre fara samburi
  • 250g sos de rosii
  • 1 lingurita de oregano uscat
  • 1 lingurita de busuioc uscat
  • 6 lg ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu Vinete,Masline si Sos de Rosii:

1.Fierbem pasta dupa ibstructiunile de pe ambalaj.Eu am folosit sedanini.

2.Punem la incins uleiul de masline.Spaln vanata,o taiem cubulete si o punem la prajit cu putina sare.Acoperim cu un capac.

3.Cand s-a prajit vanata adaugam sosul de rosii,oregano,busuioc,sare,piper,maslinele taiate rondele si amesrecam. (Eu am avut masline cu samburi si mai intai a trebuit sa le scot samburi.) Lasam la foc pana scade toata apa.

4.Adaugam pasta si amestecam. Servim calda cu parmezan ras.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu Vinete,Masline si Sos de Rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si legume